Hypno-Empowerment week Zweden

Ben je er klaar mee om je leven “klein” te leven? Heb je het helemaal gehad met de terugkerende belemmeringen en angsten? Vind je ook dat je het recht hebt om echt voluit te leven en alles te bereiken wat je graag zou willen?

Dan is deze Themaweek in Zweden wat voor jou! Dit is je kans! 

De thema’s die wij inzetten zijn o.a.:

 • Zelfvertrouwen vergrotenIMG 20180912 WA0004
 • Versterken leiderschap
 • Durven te presenteren
 • Doel(en) bepalen
 • Kracht uitstralen
 • Tot volle bloei komen
 • Bewustzijn verruiming
 • Herstel Burn-out
 • Energieker voelen

Het gaat een week worden van zalige rust en ontspanning in combinatie met “gegarandeerd” Persoonlijke Groei! In deze zalige rust van het Zweedse platteland, kom je helemaal tot jezelf, je kern!

Onder zeer deskundige en professionele begeleiding van Psychosociaal Hypnotherapeut Aireen Nauta en Empowermenttrainer Anita Vink ontdek je wat je nu echt wilt met je leven. Je ontdekt je kwaliteiten, kracht en passie! Wij koppelen ons specialisme tot een unieke combinatie van coaching en training. Bij deze training gebruiken wij o.a. de volgende methodieken: Voice Dialogue, Walt Disney Model, Visualisaties, Mindfulness en Hypnotherapie.

Dromen, Denken, Durven en Doen! 

Wij helpen je op weg naar jouw toekomst, door jouw dromen, kwaliteiten, passie en doel helder te krijgen zodat je deze ook daadwerkelijk gaat verwezenlijken!  

Gun jezelf één week van je leven dit mooie cadeau! Heerlijk genieten van het Zweedse platteland en terug te keren naar de zin van je bestaan. Je komt als herboren terug, met “daad” kracht, inzichten en een sterk gevoel dat nog lang in je doorwerkt. 

Wij werken met een kleine groep cursisten van maximaal 8 personen. Hierdoor krijgt iedereen intensief persoonlijke aandacht en zijn individuele sessies mogelijk. Tevens maken we gebruik van de helende werking van de groep! 

Voor wie is deze Zweden Themaweek bestemd?

 • Voor volwassenen met reflectievermogen die willen werken aan hun persoonlijke groei en tevens kennis willen maken met het pure, mooie Zweedse platteland.

De eerstvolgende Hypno-Empowerment week in Zweden wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Zondag - aankomst locatie op eigen gelegenheid, avond kennismaking
 • Maandag - Hypno-Empowerment
 • Dinsdag - Hypno-Empowerment
 • Woensdag - een dag om zelf in te vullen (suggesties worden bij aankomst gegeven)
 • Donderdag - Hypno-Empowerment
 • Vrijdag -  Hypno-Empowerment
 • Zaterdag - na ontbijt terugreis Nederland

Er worden ook momenten ingelast voor een verfrissende wandeling, dit is natuurlijk afhankelijk van de behoefte en de weersomstandigheden.

Deze week wordt je verzorgd op basis van logies met ontbijt (2 personen per kamer), lunch, diner inclusief koffie, thee en sap. Zweedse avond met BBQ en Zweedse lekkernijen. In de vrije tijd bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de sauna! De kosten zijn geraamd op € 1200,00.

Is je interesse gewekt? Eind april is er een voorlichtingsavond bij Trainingscentrum Empowermentwerkt in Veenendaal. Dit is een eerste kennismakingsmoment. Op deze avond geven we voorlichting over deze leerzame en fantastische week in Zweden!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor deze unieke Hypno-Empowerment week in Zweden!

Doe het snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Houdt tevens de websites www.dynamischpraktijk.nl en www.Empowermentwerkt.nl in de gaten voor meer informatie. Meldt u aan voor de nieuwsbrief met meer informatie over de Hyno-Empowerment week in Zweden.  

 

Recensie reis Zweden (ervaring deelneemster)

Ver van huis – thuis.

Onovertroffen warm was de sfeer waarin ik een week-lang mocht wonen en leven in het huis in Zweden, waar Anita haar trainingen aanbiedt. Het werd een week van thuis-komen in de rust van haarzelf, haar stek, haar heimat en haar kunde.

Zelden zo’n gevoel van onvoorwaardelijk “welkom”  ervaren als bij aankomst in haar huis. Er is ruimte voor elkaar, met een natuurlijk respect voor eenieders behoefte aan eigenheid in ruimte en persoon. De woning is een warm nest, comfortabel “als een favoriet joggingpak”, de omgeving is puur en laat je stilstaan bij het gewoon-weg-zijn. Geen franje, geen opsmuk, maar wel alle eerlijke details die het leven waardevol maken.

Een onovertroffen week was het voor mij. Ik kreeg tijd en aandacht, voor mezelf, met mezelf, alleen en samen. Tijd die benut werd om uit te rusten, naar binnen te kijken, na te denken, bij te tanken, op te laden en met de nodige bagage –en wat ballast armer – huiswaarts te keren… Een intense week op een bijzondere plek bij een mooi mens.

Leontine


Free Joomla! templates by Engine Templates