Wie ben ik?

 
Mijn naam is Anita Vink en ik ben in 1957 geboren en opgegroeid in Veenendaal. Door mijn Zweedse moeder heb ik ook veel liefde voor Zweden.
Vanaf mei 2017 heb ik het roer helemaal omgegooid!
Ik volg mijn hart en passie en begin voor mezelf als Empowerment- en Sollicitatietrainer. Hiervoor heb ik het trainingscentrum Empowermen
twerkt opgericht.

Anita

38,5 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt bij de gemeente Veenendaal als integraal Klantmanager, Empowerment-, sollicitatietrainer en Mentor. Omdat ik ervaren heb wat Empowermenttrainingen met mensen doet, heb ik besloten mij nu helemaal te richten op de Empowermenttrainingen.

Voor de klanten van de gemeente Veenendaal heb ik een Empowermenttraining opgezet. Dit is het mooiste wat mij is overkomen!
Jarenlang heb ik vele groepen cursisten begeleid en de ervaring leert, dat iedereen na afloop is gegroeid! 
De cursisten hebben weer zelfvertrouwen gekregen en staan weer stevig in hun schoenen. Ze weten nu waar hun kwaliteiten liggen en wat ze willen gaan doen in de toekomst. Maar vooral wat ze hiervoor nodig hebben en hoe ze dit gaan aanpakken. Het eigen innerlijk leiderschap is vergroot en er is geen weg meer terug, ze gaan er helemaal voor!
 
Als kind was ik een dromertje in de klas, lief en verlegen. In de laatste klas van de lagere school had ik een oudere leraar die mij absoluut niet waardeerde. Op een dag zette hij mij voor schut voor de hele klas door een verschrikkelijke nare 
opmerking over intelligentie. De leraar lachte hard en trok iedereen hierin mee! Dit sneed door mijn kinderziel. Jarenlang heb ik gedacht dat ik niet goed genoeg was, niet intelligent en had daardoor weinig zelfvertrouwen. Jarenlang dacht ik (de negatieve scherprechter in mij), het lukt mij toch niet.
 
Een woord eenmaal uitgesproken, valt als een steen en is niet meer uit te wissen!
 
Hoe jong ik ook was, diep van binnen wist ik dat je zo niet met mensen om mag gaan, ze zo beschadigen. Deze ervaring is heel belangrijk geweest in mijn verdere leven.
Toch heeft juist deze ervaring mij ook gemaakt tot wie ik nu ben! Waar ik voor sta! Wat ik belangrijk vind in het leven! En hoe het anders moet en kan!
 
Ik vind het fijn om het beste uit mensen te halen, ze tot volle bloei en groei te laten komen. Hierin schuilt mijn kracht en kundigheid.
Ik werk vanuit mijn hart, dat is mijn grote Passie!
 
 
Free Joomla! templates by Engine Templates