Wat is Empowerment?

 

  • Empowerment zorgt ervoor dat je je eigen situatie weer herwint en/of verstevigt
  • Empowerment zorgt ervoor dat je weer zelfvertrouwen en kracht krijgt in je eigen capaciteiten
  • Empowerment heeft veel invloed op je motivatie en het legt een stevige en noodzakelijke basis betreffende zelfredzaamheid. Het zorgt voor het vergroten van je innerlijk leiderschap
  • Empowerment zorgt ervoor dat je, door middel van de door jou opgebouwde zelfredzaamheid, je eigen leven bepaalt en stap voor stap je gestelde doelen vergroot naar een zo groot mogelijke onafhankelijkheid
  • Je gaat je innerlijk leiderschap nemen, heft in eigen hand
  • Empowerment zorgt tevens voor een toename van eigenwaarde!
  • Door Empowerment krijg je je kwaliteiten en je passie helder
  • Je gaat weer genieten van alles om je heen en weer heerlijk diegene zijn, die je van binnen al bent
  • Gelukkig zijn en vol vertrouwen de toekomst tegemoet treden
  • We maken gebruik van de kracht van de groep!
 
Het allerbeste van Empowerment is ontdekken wat je écht wilt. Wat is jouw talent? Iedereen heeft een talent, echt iedereen! Bovendien hebben we ook meer mogelijkheden dan we beseffen. Wil je een opleiding gaan volgen? Zeg niet dat je het niet kan! Dat je niet slim genoeg bent! Als je begint en doorzet, dan krijg je het voor elkaar, zeker weten. 
Droom je van een eigen bedrijf? Stippel de juiste weg uit en over een tijdje zul je het hebben.
 
Natuurlijk bereik je je doel niet zomaar. Je zult erin moeten geloven. Want als jij niet eens gelooft dat je het kunt, waarom zouden anderen het dan wel doen? Een volgende stap is het nemen van een beslissing. Een besluit dat een feit wordt: nu moet mijn leven anders en wel zó!
En je dient bereid te zijn om te investeren. Je moet er wat voor doen. Maar hoe meer je in iets gelooft en ervoor gaat, hoe makkelijker het is er (veel) moeite voor te doen.
 
Het lukt mij toch niet…..
Wat succes vaak in de weg staat, zijn persoonlijke, soms verborgen, negatieve overtuigingen.
Mogelijk denk je dat je toch niets kunt. Dat je nergens geschikt voor bent en nooit iets zult bereiken. Of zelfs dat je niet beter verdient.
Al deze “belemmerende” overtuigingen zijn niet meer dan een gevoel, geen onomstotelijke waarheid. Helaas bepalen ze intussen wel je gedrag.
 
Door de inzichten en kracht van de Empowerment ga je hier verandering in aanbrengen!
 
Je gaat ontdekken wat je kwaliteiten zijn en wat je werkelijk wilt in de toekomst! Je krijgt meer zelfvertrouwen en je staat letterlijk veel steviger in je schoenen. Je hebt recht om voluit te leven op jouw voorwaarden! De kracht van de groep werkt hierbij helend!
 
 
Free Joomla! templates by Engine Templates